dilluns, 30 de maig del 2011

Després del 22M, continuem!

Benvolguts i benvolgudes,

Com ja us vaig informar fa unes setmanes, des de fa un temps estic involucrat en el projecte polític de la CUP de Girona. Som un grup de persones amb ganes de transformar el que ens envolta (independentistes, ecologistes, creiem en la justícia social) que vam aconseguir uns meravellosos resultats a les eleccions municipals del 22 de maig. Exactament i després de múltiples recomptes, la CUP va aconseguir treure 2.981 vots i 3 regidors Primer de tot, doncs, crec que em pertoca donar les gràcies a totes les persones que ens vau fer confiança ara fa una setmana. Tot i això, el projecte de la CUP no és el d'un partit polític tradicional. El projecte de la CUP vol ser quelcom diferent, des dels seus inicis ha apostat per noves maneres de fer política i té únicament sentit si aconseguim aglutinar realment la veu de les classes populars de tota la ciutat, dels que pateixen les conseqüències d'un model social injust, insostenible i que no permet el dret a l'autodeterminació dels pobles.

Tenir 3 regidors a l'Ajuntament és una gran responsabilitat. Un repte que afrontem amb il·lusió i esperit constructiu de saber-nos madurs per transformar el nostre entorn. Tanmateix, només ho aconseguirem si tenim el vostre suport, el vostre alè i el vostre esforç amb nosaltres els propers 4 anys. El nostre és un projecte participatiu que beu especialment del treball desinteressat de la gent que en forma part. És per això que us demano que ens acompanyeu intensament en aquest viatge que ha agafat un rumb valent des del 22 de maig. Us pregunteu com? Doncs la CUP té un funcionament horitzontal, amb diverses comissions que treballen intensament cada àmbit de la política local. D'aquesta manera, des de la CUP hem creat unes comissions formades per gent de la CUP, però també per independents i en les quals us podeu afegir que són les següents: comissió ambiental, comissió d'educació i cohesió social, comissió d'urbanisme i habitatge, comissió de cultura i patrimioni, comissió de participació ciutadana i comissió de país i nació. A més a més, tenim una comissió permanent que es reuneix cada dilluns oberta a tothom, una comissió de seguiment institucional, un grup de treball d'accions i carrer i celebrem assemblees i trobades amb entitats periòdicament.

Molts i moltes vau dipositar un vot diumenge passat, però com bé ha quedat demostrat, el període de la nit al dia pot ser molt llarg si entre tots no aprofitem les estones que tenim per aportar de la manera que vulguem el nostre granet de sorra a un projecte il·lusionant ens serà més difícil ser a tota arreu. Amb la confiança que us tinc, us demano que feu una passa endavant i ens ajudeu a construir la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) que ha d'aconseguir ser la veritable Veu del Carrer a l'Ajuntament.

Moltes gràcies per llegir-me

salutacions. una abraçada.