dimarts, 26 d’abril del 2011

diferents maneres, un mateix objectiu

Ahir vaig experimentar el meu primer moment de nervis. Va ser just després de l'assemblea setmanal i just abans de gaudir mirant la pel·lícula Herois a TV3. Per primera vegada, a l'assemblea ens vam atrevir a parlar del 22 de maig, dels apoderats, del que pot passar aquell vespre, dels entrepans i de la trobada amb tots els que ens haurem deixat hores i hores en aquest projecte un cop s'acabi la jornada electoral. Automàticament vaig pensar que devíem ser molt pocs els que estem preocupats pel 22 de maig. Vaja, que no tothom té aquesta data tan posada al cap com un servidor. I és que cadascú viu la política, la municipal i tota la resta, de maneres molt diverses i genuïnes. N'hi ha que hi dediquen 24 hores al dia, altres que hi posen el seu temps lliure, d'altres que hi dediquen una campanya electoral i alguns més hi pensen molt de tant en tant tot i tenir unes preferències molt clares i uns pensaments ferms i reflexionats sobre la política.

Precisament per aquest tipus de persones, pels que sou de treballar, estudiar, dedicar el vostre a temps lliure a múltiples activitats no polítiques (o sí) al mateix temps que teniu clar que l'entrada de la CUP a l'Ajuntament de Girona seria un avenç important per la nostra ciutat, hem creat un manifest que us ha de servir per aportar el vostre granet de sorra al procés de transformació política a Girona i als Països Catalans. Es tracta de Manifest sobre la política local de Girona, un manifest al qual us podeu adherir i on donareu suport a la idea que amb la CUP dins l'Ajuntament, farem de Girona una ciutat més participativa, socialment justa, netament independentista i ambientalment més equilibrada.

Perquè tots vivim la política de manera diversa i pròpia i perquè totes les accions, per petites que siguin, compten, adheriu-vos al manifest, siusplau.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt ànims i força des de Barcelona!