diumenge, 6 de maig del 2007

El centre de València, col·lapsat sota el lema 'Ja n'hi ha prou!



La nova cau en l'oblit. En un diumenge marcat per la perillosa victòria de l'ultraconservador, amagat en definicions com neoconservador, Sarkozy, la notícia que ahir desenes de milers de persones vam recórrer el centre de la capital de l'Horta per commemorar els 300 anys de la derrota en la batalla d'Almansa ha passat desaparcebuda. Mitjans privats i públics no es volen fer ressó de la manifestació pública més gran que es fa anualment en defensa de l'existència i la realitat dels Països Catalans.

I és que mentre Ciudadanos reunia 100 persones a la Plaça Universitat de Barcelona apareixent avui a tot arreu, els catalanistes inundaven, a manca d'aigua del Túria, València. Els populars i blaveros ja han avisat que tothom era de Catalunya, però el cert és que com comença a ser costum, menteixen. La gran majoria de gent que va assistir a la manifestació era del País Valencià.
Xàtiva, Burriola, Pego, Alcoi, Vila-real,...són pobles on també hi ha molta gent amb el mateix sentiment que nosaltres. I cal recordar, que té mèrit. Com qualsevol persona pot comprovar amb només unes hores a la zona, defensar els Països Catalans al País Valencià és d'allò més difícil.


La més gran manifestació catalana en tot l'any i els diaris han callat. TV3 en diu cinc cèntims. Els partits polítics centrats únicament en la campanya electoral i un llarg etcètera que demostren que el nostre país no és gaire normal. En tot cas, i just després de fer més de 4 hores de tornada en cotxe, només em queda recomenar-vos l'assistència a una jornada de celebració del 25 d'abril a València. És, simplement, una passada. No us quedareu indiferents, com si que fan els mitjans. Us ho prometo. No només per la manifestació, el concert, l'ambient, sinó per veure com es pot destruir el territori més ràpid que a Catalunya, fet quasi impossible però real. Sé que si hagués de portar un souvenir a casa, no dubtaria en un clauer en forma de grua de la construcció.


A toc de muixaranga, bona nit!!!


I recordeu allò de: "El mal d'Almansa a tot el món alcança"


7 comentaris:

Marcos ha dit...

Em vaig estar mirant El Punt per veure si et veia entre les fotos de la manifestació. Semàfor vermell per no sortir-hi jeje.

Rainbow ha dit...

Els hi pujarà la sang al cap! jeje

Apunt: no és un comentari antimonàrquic / republicà etc... com s'ha anat dient. Celebro el naixement de la infanta Sofía, però no tanco els ulls davant la realitat de que a aquesta nena no li faltarà mai de res i que els seus pares tindràn molt fàcil donar-li tot allò que creguin millor.: atenció mèdica, escoles, pràctica d'esports, vacances... de luxe! Hi ha molts pares que tenen problemes per deixar un fill a la guarderia, és car i a vegades no hi ha places. La infanta tindrà una guarderia censera a casa si s'escau! (i sí, ja ho sé, amb els diners de tots)

Apa, senyors revolucionaris... deixeu ja de maxacar!!! :) jeje

Anònim ha dit...

T'has deixat el record...

Plataforma ciutadana ha dit...

Vull veure el reportatge fotogràfic i videos de la manifestació.


Petroli bó, petroli dolent

Jusephus ha dit...

Cada cop que visito el País Valencià penso en la Terra Mitjana i els elfs, que de mica en mica s'anaven extingint. Les seves cançons s'anaven perdent en l'oblit i ells mateixos partien cap a les Rades Grises.

(Ok, sóc un ortodox, però en certes coses encara sóc un esmaperdut del XIX)

TeresaLT ha dit...

Si no voleu visitar València, és ben fàcil, no baixeu i prou...

Probablement tinc alguna cosa d’elfa i encara no m’havia adonat. Jo m’estime molt València i et puc assegurar que allà ningú s’extingirà, no patiu tant, que no cal!

P.D.: M'alegre de que ho passares bé Lluc, per cert, la pròxima vegada que baixe faré una visita a Burriola, per conèixer les seues tradicions...jeje.

Lluc Salellas i Vilar ha dit...

No sé si els valencians són elfs o no?, però n'he conegut uns quants que m'han demostrat ser més bona gent que els dos que tinc penjats cap per avall en aquest fotolog de trsit atzar!!!