dissabte, 12 de maig del 2007

La raó de la força

Amb l’arribada d’Iniciativa a la Conselleria d’Interior semblava que el somni dels nostres pares es feia realitat. A partir de 2007 tindríem una policia catalana, engegada per l’ogre Pujol i d’esquerres gràcies a l’amic Saura. Aquelless instantànies hippies d’un policia ajudant la gent del carrer, mediant, tolerant, parlant en català haurien de ser simple realitat si seguíssim totes les lògiques possibles. Doncs us explicaré què en diu d’això la meva experiència personal.


Circulo pel carrer Ferran, em dirigeixo amb alegria i convenciment cap a una concentració a Plaça Sant Jaume. Les “lleteres”, furgonetes plenes d’agents antiavalots s’acumulen a l’horitzó i dos agents m’agafen i em porten a una de les dues voreres. Allà, el més calvet em deixa anar que li ensenyi la motxilla amb la llengua de l’Imperi. Compleixo la seva ordre, que no demanda, però li pregunto, utilitzant tota mena de perdona, siusplaus, li faria res,....si podria parlar-me en català. Ell, sense cap tipus de mirament em respon: tu eres un niñato que no tiene dos dedos de frente. Yo tengo estudios superiores y nivel D de catalán. Tu no tienes nada. Yo hablo lo que a mí me sale de los cojones, lo entiendes?. Davant d’això, i del fet que sóc coneixedor que ells tenen la raó de la força i nosaltres la força de la raó, deixo que em capgiri per totes bandes la motxilla. Enmig de paperassa variada, l’agent que en cap moment d’identifica troba unes enganxines independentistes i reacciona dient: vaya pallasada. Tu eres un pallaso. Finalment, i com que suposo que la meva motxilla no és suficientment perillosa em deixen avançar fins a la plaça Sant Jaume on trobo altres companys i companyes que han patit situacions similars.

On és la Guàrdia Civil? On és la patxanga i el bon rotllo? On són els agents de la pel·lícula “Airbag”? Arriba un punt que un ja no sap si pensar que el remei és pitjor que la malatia, no creieu?

Prou!!! I com que avui he explicat un record recent, canvio l’ordre dels meus posts i ara destaco tres notícies per reflexionar del dia:

- L’Audiència Espanyola reobre el cas Egunkaria
- 38 hematomes a la Comissaria de les Corts
- El cap de l’Armada Veneçolana oficialitza el lema: Pàtria, Socialisme o Mort

Apa bon cap de setmana i sigueu bons minyons que si no vindrà la policia moderna i catalana dels Mossos!!!

4 comentaris:

Marcos ha dit...

Tots hem patit algun tipus d'abús de posició dominant per part dels agents de l'ordre. Penso que el problema és que la majoria d'ells no estan preparats per gestionar la quota de poder que tenen com agents de l'ordre. Ja saps les incidències que vaig patir a la frontera francosuïssa. ;)

Anrhick ha dit...

Fan falta mossos i els que en tenien vocació i a més eren inteligents ja s'han acabat. No et va dir el mosso "no te entiendo neng?"

Jusephus ha dit...

En tricorni o en barretina, la porra és la porra.

No crec que realment en Saura tingui les capacitats mentals per fer-se els mossos al seu gust. Davant de la covardia d'un tipus d'esquerres en civilitzar els cossos de seguretat i que només espera al seu despatx el parte del comissari Setvalls, les pautes de repressió urbana es perpetuen a Barcelona basant-se en la tradició de repressió urbana del dinou...

David Abello ha dit...

Ei Lluc!

És fastigós el que et va passar. Realment amb el Mossos tenim un problema... S'estan convertint amb "maderos" tant o més xungos que la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.

Em sembla que s'ha volgut fer el desplegament massa ràpid i ara estem pagant les conseqüències de tenir gent poc seleccionada. En Saura té feina, tot i que em sembla que tampoc és culpa d'ell...