dimecres, 14 de gener del 2009

carta a la sra Rahola





Sra Rahola:

No em fa cap pena. Ja pot plorar enmig de les càmeres. Ja pot cridar. Ja pot esbombar als set vents que rep correus que diuen no sé quines barbaritats. I és que tinc clar que vostè pertany al poder. Vostè arriba a comissaria i es reuneix amb el Director General de la Policia, en lloc de topar-se amb la burocràcia d'ineptes vestits d'uniforme. Vostè escriu articles grans, no pas grans articles, mentre altres ens conformem amb les cartes al director. Vostè té mitja hora al dia per dir totes les seves opinions, moltes d'elles mancades d'arguments i demagògiques, a la tel·levisió i la resta ens hem de limitar a veure-la. Vostè és convidada als millors espais, a les reunions dels grans gurus d'aquesta societat, és influenciada i té assessors que li diuen el que ha de dir ii li escriuen la meitat dels articles. Que li quedi clar que no em fa pas cap mena d'enveja, més aviat el contrari. Simplement, veig evident que vostè, és un exemple de manual del que es pot anomenar 'representant dels poders fàctics' i, per això, no es pot queixar si la gent la defineix, la culpa o li explica a la cara i sense miraments les veritats que hom pot observar. Accepti el paper que juga en el nostre país. Com es diu popularment, a les verdes i a les madures.


http://www.e-noticies.tv/actualitat/canal-actualitat/pilar-rahola-no-em-penso-callar-3709.html

I és que després de mirar aquestes imatges, m'han quedat les ganes d'exposar quatre idees. Vaig tenir la sort de poder llegir l'article al qual fa referència abans que sortís publicat. Vaig pensar: ja era hora que les entitats palestines assenyalessin com alguns opinòlegs, quina gran professió Pilar, poden arribar a intentar controlar l'opinió pública d'un país pels seus interessos personals. Per sort, dissabte es va poder veure que la societat catalana va un pas endavant de vosaltres i els vostres arguments per defensar a ultrança a Israel. Potser és això el que li fa ràbia, Pilar, no?

En tot cas, vull dir en aquest espai que els que us critiquem no us estem intentant fer callar. Us deixem parlar. Simplement expliquem què hi ha darrera les vostres paraules. Pilar, si defensea Israel, molt bé, però sàpiga que està defensant un genocidi. Està defensant la mort de nens, nenes i de civils. Està defensant l'imperialisme com a dret legítim de conquesta. Estàsdefensant l'autoritarisme de no acceptar el resultat d'unes eleccions democràtiques. Està defensant el 'tret al palestí' com a esport civil a practicar els diumenges al matí pels colons jueus. Està defensant, en definitiva, un Estat feixista. Si ho té clar, doncs cap problema. Vostè sabrà? Ara bé, no es queixi si diem que és còmplice d'Israel. No blasmi si diem que fer el que fa vostè és fer el mateix que els que defensaven el règim de Hitler, per qui els jueus també eren "terroristes", "perillosos" i una "amenaça". I sobretot, no critiqui que informem als catalans i a les catalanes. No sigui tant hipòcrita per negar el dret a la informació. Plori, si vol, però, com he dit, a mi no em fa cap pena!

3 comentaris:

Polar ha dit...

el regidor del programa aixeca un cartellet: "Aplaudeixin".

Que brami aquesta senyorota apoltronada, a mi em va fer sortir la rialla malèfica per les mils de vegades que ha asenyalat, ha intentat posar en ridícul i ha maltractat als qui pensen diferent que ella.

maria garcia ha dit...

I mira que és lletjota,

Com va per aquí,i fa fred?
Ens veiem ben aviat lluquet,

Un petó!

Anònim ha dit...

Realment, ni ella ni la resta (en especial el senyor Culla), pot alegar ignorància en aquest tema. Han fet una tria i no s'haurien de sorpendre de que hi hagi qui diu les coses tal com són. Bona feina, Lluc, per la part que t'ha tocat. No se en quina proporció hi has colaborat, però igualment volia dir-t'ho. Salut.