dilluns, 17 de setembre de 2007

assetjament


Després d'aquest cap de setmana de linxament mediàtic i "matança del porc" comunicativa per part de la gran majoria de mitjans espanyols, crec que és necessari ser concret, curt, entenedor, clar, concís, torrecollons, explícit, reivindicatiu, evident, reiteratiu, explicatiu, dur, i totes aquells adjectius que resumeixin el lema aparegut, encara que amagat per la majoria dels mitjans, durant l'època de la Guerra dels Segadors (1640) i que encara avui presenta una legitimat indiscutible.


SI EL REI VOL CORONA, CORONA LI DAREM, QUE VINGUI A BARCELONA......


O LA VERSIÓ DE 2007


SI EL REI VOL CORONA, CORONA LI DAREM, QUE VINGUI A GIRONA QUE LA IMATGE CREMAREM


Em sap greu haver de fer aquest tipus de blocs incendiaris (mai millor dit), però el que ha passat aquests dies demostra per enèssima vegada en quin tipus d'Estat vivim i que potser ens tocaria a tots plegats fer un plantejament i exigir amb la paraula els nostres anhels!

2 comentaris:

Jusephus ha dit...

Ep, ep, no anaves de "sindicalista incendiari"?? Recorda que em deus drets o sinó a la senyo, dic, a la SGAE.

Jo també et faré una proposta. A veure quin dia fem una cremá de certa corona subcontractada pel franquisme, al bar subcontractat d'una universitat subcontractada pel concepte de diplomàcia pública ianqui...

ernest estany ha dit...

endavant, per fer-ho utilitzarem paper elaborat directament de forma precària a les amazones amb la tala indiscriminada d'arbres, d'acord???