dijous, 11 d’octubre del 2007

atemptats

Més enllà de la tradicional discussió sobre Euska Herria, ETA, la policia, el govern espanyol,...aquests dies han servit per constatar un fet que, des del meu punt de vista, mostra una vegada més la situació terriblement preocupant que estem vivint d'ofensiva mediàtica en tots els sentits. I és que el mateix dia que explotava un artefacte a Bilbao, el Bloc Nacionalista Valencià feia una roda de premsa exposant que la nit abans una bomba havia explotat a la seva seu nacional de la ciutat de València. Per suposat no es tractava d'ETA, ni tampoc de radicals catalans amb encenedors sinó que era un ataca més de l'espanyolisme d'extrema dreta. De fet, era el cinquantè, si el 50È, atac d'aquest estil que han rebut els catalanistes que viuen al País Valencià en els últims 365 dies i com va dir Déu: el silenci es va apoderar de tot plegat.


Els mitjans parlaven només de Bilbao, dels independentistes, d'en Laporta,...i ningú, a part d'una paupèrrima notícia a El Punt esmentava l'atemptat a la seu del Bloc. Quin escàndol. Quin cas hem de fer a uns polítics i a uns mitjans que només afronten la realitat que els convé? Per què El País no treu aquest conjunt d'atacs en portada???,.....per cert la cirereta del pastís la posava el PP valencià en dir que no condemava l'atemptat ja que no tenia constància del que havia passat,....., Garzón on ets???? a la panxa de l'Audiència que no hi neva ni plou......


Tot plegat un escàndol ja que demostra la perversió del sistema, dels seus arguments i la capcitat mediàtica i de poder per fer-nos sentir culpables en temes com la llengua, la cremada d'imatges,....quan ells són simplement ELS REIS del mambu!!!!
I mentrestant ells van fent i van creant discurs sense que ningú faça ni diga res,...n'hi ha per pujar-hi de peus




2 comentaris:

Jusephus ha dit...

Entre els futuribles noms pel grup de música de la Pompeu estàvem pensant posar-li MarlaSka, però vist lo vist...

Molta sort pel Madroño...!

Anònim ha dit...

Com estàs? Tinc ganes de veure't! I a la resta de sepeceros de Rambles també!

Cuida't, eh? I quan tinguis una estona em dius alguna cosa.

Molts petons!!