diumenge, 22 de juliol del 2007

el dimecres




Hi va haver una temporada de la meva vida, aquella que la majoria de nanos tenen grans (pas jo) i es dediquen a fer els primers passos en molts dels vicis que anys més tard has mantingut i potser encara practiques (fumar, agafa alguna borratxera, sacsejar-la, diria escriure poemes, però estaria feent el préssec i vosaltres em diríeu pedant,...) que em vaig aficionar a llegir una revista d'humor que es diu El Jueves i que com tots sabeu surt el dimecres. Eren èpoques de descobriment del món polític i a través de l'humor i la vinyeta doncs m'hi vaig aficionar. Anys més tard, l'abandonaria per motius polítics com el fet que sigui molt espanyolista i no tracti els temes molt a fons, per motius de temps i pel motiu, segurament el fonamental, que ja no em feia gràcia.

Quasi deu anys més tard, aquella revista ha tornat a aparèixer a la meva vida gràcies al magnífic sistema judicial que tenim en aquest estat. L'Estat Espanyol mostra una vegada més el seu tarannà i el que ens toca viure. Quina vergonya que un jutge es dediqui a segrestar una publicació perquè se'n riuen de la casa reial. A mi només em queda formular cinc preguntes que m'agradaria que responguéssiu:


- On són tots aquells que criticaven i s'omplien la boca sobre els musulmans que es manifestaven per les caricatures de Mahoma? Perquè a més, aquí, no conec ningú que s'hagi sentit molestat per la portada, no???

- Després d'Egunkaria i El Jueves, qui toca?

- Quin futur ens espera amb partits com el PSOE, no ho jutja negativament, i CiU, posa més enfàsi en criticar la portada pel "mal gust" que no en criticar la decisió del jutge????

- Quina és la costa més bonica del país???


Bé,.....i per acabar només recordar una frase que m'ha dit avui un amic meu i que m'ha fet molta gràcia:


A Figueres, figues, a Porqueres, porques i a Verges, mentideres!!!


Bona setmana

4 comentaris:

Raül Calàbria ha dit...

em sembla que he comès un semiplagi al meu bloc.

Marcos ha dit...

Acabo de descobrir el semiplagi o paral·lelisme mental. Em remeto al meu comentari al bloc d'en Raül. Els dos escrits (breus) m'han agradat molt.

Anònim ha dit...

Brutal la rectificacio que han fet: http://www.eljueves.es/revista/revista.aspx

Jusephus ha dit...

oh yeah

Jo feia poemes pas. Culte a l'Anasagasti.